UL Kabel Inti Tunggal
  • Air ProUL Kabel Inti Tunggal
  • Air ProUL Kabel Inti Tunggal

UL Kabel Inti Tunggal

Kita nyuplai kawat inti tunggal tunggal UL kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo singel inti pvc terisolasi cabled pirang-pirang taun, nutupi sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi UL kabel inti tunggal:

Kawat inti tunggal UL Biasane digunakake ing rekayasa saiki sing ringkih, cocog kanggo jalur sambungan internal peralatan elektronik lan listrik.

 

  

2. Properti kawat inti tunggal UL:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis UL kawat inti tunggal:

Tegangan sing dirating: 300 / 500V
Suhu kerja: + 65â "ƒ
Uji Resistensi Flame Vertikal UL VW-1 lan CSA FT1 sing bisa dilewati



Panas Tags: Kawat Inti UL Tunggal, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Regane murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar Harga, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.