Kabel Otomotif Inti Tunggal
  • Air ProKabel Otomotif Inti Tunggal
  • Air ProKabel Otomotif Inti Tunggal
  • Air ProKabel Otomotif Inti Tunggal

Kabel Otomotif Inti Tunggal

Kita nyuplai kabel otomotif Inti tunggal berkualitas tinggi kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti pvc terisolasi cabled pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi Kabel Otomotif Inti Tunggal:

digunakake ing motor lan kendaraan bermotor liyane kanggo miwiti, ngisi daya, lampu, sinyal lan sirkuit panel instrumen lan sapanunggalane.

 

  

2. Properti Kabel Otomotif Inti Tunggal:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis Kabel Otomotif Inti Tunggal:

STANDAR EUROPE

STANDAR AUS / NZ


Panas Tags: Kabel Otomotif Inti Tunggal, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.