Bahan Baku PVC Utawa Pelet PVC Kanggo Kabel lan Kabel

Bahan baku PVC utawa pelet PVC kanggo kabel lan kawat digunakake kanggo insulasi, kanthi kekuwatan Tensile sing kuwat lan kekerasan nggawe kabel fleksibel lan awet, bisa nglindhungi kabel lan kabel, priksa manawa ngirit lan sable. materi sing bisa digunakake ing macem-macem jinis kabel lan kabel, priksa manawa kabeh mbutuhake wis wareg.

 

View as  
 
  • Seri iki kalebu senyawa PVC lan LSZH, ditrapake kanggo insulasi lan jaket kawat timbal motor, kabel listrik lan kabel jaringan sing alus lan fleksibilitas apik. Ing ngisor iki yaiku babagan Insulasi Kabel Fleksibel Pvc Mateiral.

  • Seri iki kalebu PVC, LSZH, ditrapake kanggo jampel lan jaket kabel serat optik, koaksial, kabel jaringan. Properti bahan kasebut nyukupi persyaratan grade retard-ant grade YD / T 1113ã € GB / T 15065ã € CMXã € CMã € CMR lan CMP. Ing ngisor iki babagan Materi Pallet Kabel Komunikasi Tanggal.

  • Seri iki kalebu senyawa LSZH lan PVC, Iki ditrapake kanggo insulasi lan jaket kawat katun katun lan kawat elektronik. Nduweni sifat listrik sing apik, spesifikasi kasebut bisa memenuhi persyaratan JB / T 10491. Ing ngisor iki babagan Materi Pallet PVC Kawat Daya .

  • Seri iki kalebu LSZH lan PVC, ditrapake kanggo insulasi lan jaket kabel mobil, sing nyukupi persyaratan standar sing beda ing kabel mobil domestik lan luar negeri. Ing ngisor iki babagan Materi Pallet Kabel Otomotif.

  • Seri iki kalebu PVC, ditrapake kanggo jampel lan jaket kabel audio lan elevator .Kanggo fleksibilitas, resistensi goresan lan kemampuan alus. Materi kasebut bisa memenuhi persyaratan kabel-shift minangka standar per-beda ing omah lan ing luar negeri. Ing ngisor iki yaiku babagan Kabel Lift lan Kabel Speaker Pallet Kabel Speaker.

  • Seri iki kalebu insulasi lan senyawa jaket iradiasi LSZH sing bisa dihubungake kabeh lan PE sing bisa dihubungake. Ditrapake toinsulasi lan jaket kabel PV. Nduwe kemampuan anti-tuwa sing apik. Properti material bisa memenuhi persyaratan TUV. Ing ngisor iki babagan Bahan Pallet Kabel Surya.

Tuku {kata kunci} CE berkualitas tinggi saka pabrik sing diarani Huatai. Minangka produsen {kata kunci} lan supplier tembung kunci {China}. Hubungi kita, kita bakal Grosir {rega} harga sing murah, murah lan murah miturut sarat sampeyan. Sugeng rawuh ing akeh supaya, kita duwe diskon khusus kanggo sampeyan. Trust made in China, trust us! Hubungi kita kanggo pricelist lan kutipan.