Bahan PVC Utawa Pelet PVC

Bahan Pvc utawa pelet pvc minangka bahan kanggo insulasi, kanggo nutupi konduktor kabel, kanggo nglindhungi kabel lan priksa manawa bisa ngirit nalika bisa. Huatai ngasilake macem-macem jinis bahan PVC, bisa nyukupi kabeh kabutuhan pasar. Fungsi khusus kayata banyu bukti, bukti UV, bukti kebakaran kabeh bisa gampang digayuh. Kanthi kualitas dhuwur lan rega kompetitif, materi PVC Huatai ora mung nyukupi kabutuhane dhewe, nanging uga didol menyang kabeh pelosok jagad, wilujeng takon, materi PVC Huatai bakal sampeyan pilihan sing paling apik.

View as  
 
  • Seri iki kalebu senyawa PVC lan LSZH, ditrapake kanggo insulasi lan jaket kawat timbal motor, kabel listrik lan kabel jaringan sing alus lan fleksibilitas apik. Ing ngisor iki yaiku babagan Insulasi Kabel Fleksibel Pvc Mateiral.

  • Seri iki kalebu PVC, LSZH, ditrapake kanggo jampel lan jaket kabel serat optik, koaksial, kabel jaringan. Properti bahan kasebut nyukupi persyaratan grade retard-ant grade YD / T 1113ã € GB / T 15065ã € CMXã € CMã € CMR lan CMP. Ing ngisor iki babagan Materi Pallet Kabel Komunikasi Tanggal.

  • Seri iki kalebu senyawa LSZH lan PVC, Iki ditrapake kanggo insulasi lan jaket kawat katun katun lan kawat elektronik. Nduweni sifat listrik sing apik, spesifikasi kasebut bisa memenuhi persyaratan JB / T 10491. Ing ngisor iki babagan Materi Pallet PVC Kawat Daya .

  • Seri iki kalebu LSZH lan PVC, ditrapake kanggo insulasi lan jaket kabel mobil, sing nyukupi persyaratan standar sing beda ing kabel mobil domestik lan luar negeri. Ing ngisor iki babagan Materi Pallet Kabel Otomotif.

  • Seri iki kalebu PVC, ditrapake kanggo jampel lan jaket kabel audio lan elevator .Kanggo fleksibilitas, resistensi goresan lan kemampuan alus. Materi kasebut bisa memenuhi persyaratan kabel-shift minangka standar per-beda ing omah lan ing luar negeri. Ing ngisor iki yaiku babagan Kabel Lift lan Kabel Speaker Pallet Kabel Speaker.

  • Seri iki kalebu insulasi lan senyawa jaket iradiasi LSZH sing bisa dihubungake kabeh lan PE sing bisa dihubungake. Ditrapake toinsulasi lan jaket kabel PV. Nduwe kemampuan anti-tuwa sing apik. Properti material bisa memenuhi persyaratan TUV. Ing ngisor iki babagan Bahan Pallet Kabel Surya.

Tuku {kata kunci} CE berkualitas tinggi saka pabrik sing diarani Huatai. Minangka produsen {kata kunci} lan supplier tembung kunci {China}. Hubungi kita, kita bakal Grosir {rega} harga sing murah, murah lan murah miturut sarat sampeyan. Sugeng rawuh ing akeh supaya, kita duwe diskon khusus kanggo sampeyan. Trust made in China, trust us! Hubungi kita kanggo pricelist lan kutipan.