Kabel Audio Solid Insulate PVC
  • Air ProKabel Audio Solid Insulate PVC

Kabel Audio Solid Insulate PVC

Kita nyedhiyakake kabel audio solid insulate PVC berkualitas tinggi kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti insulasi pvc kanthi kabel pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi kabel audio solid insulate PVC:

* Kanggo sambungan loudspeaker, home téater utawa sistem audio.
* Kanggo nyambungake power amplifier lan sistem penyiaran, ngirim sinyal audio sing ditambah karo ampli.

 

  

2. Properti kabel audio solid insulate PVC:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis kabel insulate PVC insulate kabel:



Panas Tags: Kabel Audio Solid Insulate PVC, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.