Kabel Audio Matt Terisolasi PVC
  • Air ProKabel Audio Matt Terisolasi PVC

Kabel Audio Matt Terisolasi PVC

Kita nyedhiyakake kabel audio matt insulate PVC berkualitas tinggi kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti insulasi pvc kanthi kabel pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi kabel audio matt insulate PVC:

* Kanggo sambungan loudspeaker, home téater utawa sistem audio.
* Kanggo nyambungake power amplifier lan sistem penyiaran, ngirim sinyal audio sing ditambah karo ampli.

 

  

2. Properti kabel audio matrial insulate PVC:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis kabel audio matt insulate PVC:



Panas Tags: Kabel Audio Matt Terisolasi PVC, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.