Kabel Fleksibel Insulate Multiple Core Pvc
  • Air ProKabel Fleksibel Insulate Multiple Core Pvc

Kabel Fleksibel Insulate Multiple Core Pvc

Kita nyuplai kabel fleksibel isolasi pvc inti berkualitas tinggi kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti insulasi pvc kanthi kabel pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi macem-macem inti pvc insulate kabel fleksibel:

sawetara inti pvc insulate kabel fleksibel nggunakake peralatan listrik kluwarga, Instrument lan aparat, peralatan telekomunikasi lan lampu dll. instalasi tetep.

 

  

2. Properti pirang-pirang inti pvc insulate kabel fleksibel:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis macem-macem inti pvc insulate kabel fleksibel:


Panas Tags: Multiple Core Pvc Insulate Flexible Cable, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar Harga, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.