Kabel Flat Insulate Multiple Core
  • Air ProKabel Flat Insulate Multiple Core

Kabel Flat Insulate Multiple Core

Kita nyedhiyakake kabel flat insulate pvc multi-core berkualitas tinggi kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti insulasi pvc kanthi kabel pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi macem-macem inti kabel pvc insulate:

sawetara inti pvc insulate kabel datar nggunakake peralatan listrik kluwarga, Instrument lan aparat, peralatan telekomunikasi lan lampu dll. instalasi tetep.

 

  

2. Properti pirang-pirang inti kabel flat insulate pvc:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis sawetara kabel flat insulate pvc inti:


Panas Tags: Multiple Core Pvc Insulate Flat Cable, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar Harga, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.