Kabel Daya Audio Otomotif
  • Air ProKabel Daya Audio Otomotif

Kabel Daya Audio Otomotif

Kita nyuplai Kabel Daya Otomotif Otomotif kanthi garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti pvc terisolasi cabled pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi kabel daya audio Otomotif:

digunakake ing motor lan kendaraan bermotor liyane kanggo sistem speaker.

 

  

2. Properti kabel listrik audio Otomotif:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis kabel listrik audio Otomotif:

STANDAR EUROPE

STANDAR AUS / NZ


Panas Tags: Kabel Listrik Audio Otomotif, Cina, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Regane murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar Harga, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.