Babagan Kita

HUATAI dununge ing Henting City, Provinsi Zhejiang, jarak kita 100 km saka Shanghai, lan 60 kilometer saka Hangzhou, uga cedhak karo pelabuhan Shanghai lan Ningbo International. Transportasi kasebut trep banget. Perusahaan kami duwe spesialisasi ing macem-macem jinis Kabel Tegangan Rendah & materi PVC Produk kami ora mung adol ing njero negeri, lan uga adol pasar internasional jaban rangkah, kanggo nyukupi kebutuhan khusus ing Asia, Eropa, Afrika, Amerika lan pasar liyane.

 

Produk kabel utama kita:Kabel Audio & Speaker, Kabel Daya, Kabel Otomatis, Kabel Laut, Kabel Las, Kabel Alarm Kebakaranlan sateruse. Thanks kanggo ngerti babagan industri kabel, kita duwe kapasitas wiyar kanggo OEM lan kustomisasi.

 

Perusahaan kita duwe kekuwatan teknis sing kuat, jaminan kualitas, pangiriman sing tepat wektu, rega sing kompetitif. Kita saestu nampi pelanggan anyar lan lawas kanggo ngunjungi perusahaan, kerja sama kanggo nggawe masa depan sing apik.

 

KUALITAS TOP:

Kualitas produk padha karo kabutuhane wong lanang, Henting HUATAI duwe sistem kontrol kualitas sing ketat banget: pilihan pemasok, inspeksi bahan baku, kontrol data proses, inspeksi produksi, pengepakan sing cocog, layanan penjualan profesional.

 

HARGA KOMPETITIF:

Rega kanggo produk minangka kunci lawang, thanks kanggo pengalaman ing industri material & kabel PVC, sing nggawe kita ngerti bisa ngontrol biaya paling murah. PVC sing diprodhuksi dhewe menehi proses tanpa mandheg kanggo produksi kabel. Kabeh iki nyebabake rega sing kompetitif kanggo mbantu Henting HUATAI lan para pelanggan duwe posisi sing apik ing pasar.

 

PENGIRIMAN WAKTU:

Pangiriman kanggo produk minangka kesegaran kanggo steak, Henting HUATAI duwe tim profesional & efisien, sing wis makarya ing indutry iki luwih saka 8 taun, sing bakal nganyari staus supaya ora tepat wektu lan ngirim wektu sing tepat. Saben 3 taun, kita nganyari lan nggedhekake mesin lan peralatan kanggo njaga lan nambah kapasitas.