2 Kabel Kembar Babak Inti
  • Air Pro2 Kabel Kembar Babak Inti

2 Kabel Kembar Babak Inti

Kita nyuplai kabel laut kembar inti 2 berkualitas tinggi kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti pvc terisolasi cabled pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel laut kembar inti HUATAI 2 yaiku kabel kabel suhu dhuwur. sing dirancang kanggo lingkungan laut, otomotif lan keras, untaian tembaga inti tinned (kasedhiya OFC kosong), sing ndadekake kabel kita luwih tahan korosi.

 

- Kabel dicithak kanthi spesifikasi jampel kasebut.
- Konduktor Tembaga Tin - PVC terisolasi -30 ° C nganti 105 ° C.
- Selubung dicithak nganggo spesifikasi kabel.

 


Panas Tags: Kabel Laut Kembar 2 Inti, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar rega, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.