2 Kabel Non-Fleksibel Insulate Pvc Insulate
  • Air Pro2 Kabel Non-Fleksibel Insulate Pvc Insulate
  • Air Pro2 Kabel Non-Fleksibel Insulate Pvc Insulate

2 Kabel Non-Fleksibel Insulate Pvc Insulate

Kita nyedhiyakake kabel non-fleksibel insulasi pvc 2 inti kanthi Garansi 5 taun. kita pengabdian kanggo siji inti insulasi pvc kanthi kabel pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Eropa, Amerika, Australia, Asia, Mideast, Afrika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Aplikasi 2 kabel inti non-fleksibel isolasi pvc:

2 inti insulasi kabel pvc non-fleksibel nggunakake peralatan listrik kluwarga, Instrumen lan aparat, peralatan telekomunikasi lan lampu liyane. instalasi tetep.

 

  

2. Properti kabel inti non-fleksibel 2 pvc insulate:

Kanthi kekandelan standar, gampang ditelpon lan dipotong, nduweni ciri tahan asam lan alkali, tahan minyak, tahan lembab lan resistensi jamur.

 


3. Indikator teknis kabel pvc insulate 2 inti ora fleksibel:


Panas Tags: 2 Inti Pvc Insulate Non-Flexible Cable, China, Pemasok, Produsen, Pabrik, Grosir, Tuku, Rega, Rega murah, Disesuaikan, Murah, Kualitas, Dhaptar Harga, Quotation, Digawe ing China, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.