• spanduk02
  • spanduk03
  • spanduk01
Kualitas Paling Dhuwur

Kualitas produk padha karo heath kanggo pria, Henting HUATAI duwe sistem kontrol kualitas sing ketat banget ...

Rega Kompetitif

Rega kanggo produk minangka kunci lawang, thanks kanggo pengalaman ing industri material & kabel PVC ...

Pangiriman tepat waktu

Pangiriman produk minangka kesegaran steak, Henting HUATAI duwe tim profesional & efisien ...

  • babagan

HUATAI dununge ing Henting City, Provinsi Zhejiang, jarak kita 100 km saka Shanghai, lan 60 kilometer saka Hangzhou, uga cedhak karo pelabuhan Shanghai lan Ningbo International. Transportasi kasebut trep banget.
Perusahaan kami duwe spesialisasi ing macem-macem jinis Kabel Tegangan Rendah & materi PVC Produk kami ora mung adol ing njero negeri, lan uga adol pasar internasional jaban rangkah, kanggo nyukupi kebutuhan khusus ing Asia, Eropa, Afrika, Amerika lan pasar liyane.